HR csapat

Csoportok

Karrier

Security engineer

Mindened az IT biztonság? Akkor Téged keresünk!

Érdekel

Senior Solution Designer

Ha szeretnél csatlakozni fekete öves csapatunkhoz és a legjobbaktól tanulni, jelentkezz hozzánk Senior Solution Designer pozícióba belső termékfejlesztési csapatunkba!

Érdekel

Junior PHP fejlesztő

PHP? Vagy egy kis UI? Ha érdekel mindkét terület és eléggé elhivatott vagy mindkét nyelv iránt, ne habozz jelentkezni hozzánk.

Érdekel

Senior Business Analyst

Büszke vagy rá, amikor sikerül szorosabbra fűzni egy ügyféllel a kapcsolatot? A sok befektetett munka után már fél szavakból is megértitek egymást? Egy olyan magas szintű üzleti elemzőt keresünk feketeöves csapatunkba, aki már sok ügyféllel dolgozott együtt és rutinos az efféle kapcsolatok kialakításában. Cserébe egy tudásmegosztó közegben, hasonló profikkal tudsz együtt dolgozni és tanulni tőlük.

Érdekel

Oracle PL/SQL fejlesztő

Komplex feladatokon dolgozva, magas szintű szakmai csapatban érzed jól magad? Fekete öves termékfejlesztési csapatunk keresi új
Oracle PL/SQL fejlesztő kollégáját!

Szeretnél nemzetközi, több országra kiterjedő rendszeren dolgozni? Komplex feladatokon dolgozva, magas szintű szakmai csapatban érzed jól magad? Megtaláltad a neked való pozíciót!

Érdekel

DevOps mérnök

Éjszaka az IT rendszerekről szoktál álmodni? Mindened az üzemeltetés és a
fejlesztés? Szeretsz új technológiákat kipróbálni és bevezetni? Cool!
R&D devops csapatunkba Téged keresünk!

Érdekel

Full Stack Java Developer

Frontend, Backend és Adatbázis. Mi a közös bennük?

Ha az, hogy mindegyik érdekel és van is benne tapasztalatod, akkor van egy ajánlatunk a számodra!

Bővül B2C eCommerce megoldással foglalkozó csapatunk – ne maradj le a lehetőségről!

Érdekel

Senior Java Engineer

Minden fejlesztő rémálma legacy rendszerek karbantartása és integrálása. Mi van, ha adott egy projekt, ahol az alapjaitól építenek újra banki rendszereket és ebben Neked jutna az egyik kulcsszerep? Van-e olyan csapat, ahol elvárás a gondolkodás? Ahol a véleményedet ténylegesen számításba veszik? Nos, van ilyen…

Érdekel

Junior IT Business Analyst

Érdekel a modellezés-alapú szoftverfejlesztés vagy az információs rendszerek mérnöki modellezésének világa?
Nálunk ebben a pozícióban, a legjobbaktól tanulhatod meg mindezt!

Érdekel

senior .NET fejlesztő

Telekommunikációs ügyfelünk hosszú távú projektjére és egyben saját csapatunkba keresünk C#.NET FEJLESZTŐket. A csapat egy új tool fejlesztésével foglalkozik, melynek célja, hogy segítse a field engineer-ek munkáját a tervezési fázistól a kivitelezésig. A fejlesztés Scrum módszertan mentén zajlik, a fejlesztői csapaton belül a taskok megosztása nincs dedikálva server és kliens oldalra.

Érdekel

Jelentkezz!
Folyamatosan keresünk csapatunkba profikat

Kapcsolat