Ami ijesztőnek tűnik, azt általában érdemes kipróbálni
Ha kihívásokat keresel… Ha fejlődni akarsz… Ha folyton feljebb tennéd a lécet, beszélgessünk egy kávé mellett!

Karrier

Java Developer (Senior/Mid-level/Junior)

Értesz a Java-hoz? Szívesen rukkolsz elő kreatív és új megoldásokkal? Esetleg szívesen tanulnál az igazi “fekete-öves” fejlesztőktől? Jelentkezz, lehet, hogy pont egymást keressük!

Érdekel

.NET Developer

Tapasztalt .NET fejlesztő vagy, és érdekel a banki környezet? Jelentkezz, próbáld ki magad egy komplex, több ezer ügyfél által használt banki fióki rendszerben való fejlesztést, és légy a szakmád mestere!

Érdekel

Full Stack Java Developer

Frontend, Backend és Adatbázis. Mi a közös bennük?

Ha az, hogy mindegyik érdekel és van is benne tapasztalatod, akkor van egy ajánlatunk a számodra!

Bővül B2C eCommerce megoldással foglalkozó csapatunk – ne maradj le a lehetőségről!

Érdekel

Senior Java Engineer

Minden fejlesztő rémálma legacy rendszerek karbantartása és integrálása. Mi van, ha adott egy projekt, ahol az alapjaitól építenek újra banki rendszereket és ebben Neked jutna az egyik kulcsszerep? Van-e olyan csapat, ahol elvárás a gondolkodás? Ahol a véleményedet ténylegesen számításba veszik? Nos, van ilyen…

Érdekel

Senior Java developer

Telkós ügyfelünk egyik kiemelten fontos rendszere lehetővé teszi, hogy a mobil hálózatok meghibásodása vagy biztonsági incidens esetén a megfelelő jogosultságokkal rendelkező mérnökök hozzáférjenek a hálózathoz és a szükséges beavatkozásokat mielőbb megtehessék.
Szeretnél ezen az alapvetően modell vezérelt projekten dolgozni egy 6 fős csapat részeként mint Java Team Lead? Akkor olvass tovább 🙂

Érdekel

Jelentkezz!
Folyamatosan keresünk csapatunkba profikat

Kapcsolat