Ami ijesztőnek tűnik, azt általában érdemes kipróbálni
Ha kihívásokat keresel… Ha fejlődni akarsz… Ha folyton feljebb tennéd a lécet, beszélgessünk egy kávé mellett!

Karrier

Java Architect

Olyan új csapattagot keresünk telekommunikációs projektünkre Java Architect pozícióba, akivel könnyű együttműködni és élvezetes együtt dolgozni. Aki figyel a többi csapattagra, és akinek a véleményére ad a csapat. Aki azonosulni tud mások ötleteivel is, ha azok célravezetőek, de jelzi azt is, ha valamit szakmailag aggályosnak talál. Magadra ismertél? Olvass tovább! 🙂

Érdekel

UML Expert

Szoftverszállítási projektjeinkhez és fejlesztési módszertanunk folyamatos javításához keresünk UML Expert munkatársat. Ha hasonló szakmai kihívást keresel, akkor jelentkezz!

Érdekel

Senior Business Analyst

Szoftverszállítási projektjeinkhez, a megcélzott rendszerekre vonatkozó követelmények felmérésére és specifikálására keresünk munkatársakat Senior Business Analyst pozícióba. Ha szeretnél csatlakozni csapatunkhoz, jelentkezz!

Érdekel

Senior Front-end Developer

Szívesen részt vennél egy olyan nemzetközi projektben, ahol Senior Front-end fejlesztőként ügyfelünk saját fejlesztésű Cloud termékeinek tervezése és továbbfejlesztés lenne a feladat?
Ha igen a válaszod, akkor csatlakozz feketeöves csapatunkhoz!

Érdekel

Product engineer

Szívesen részt vennél egy olyan nemzetközi banki projektben, ahol “Termék gazdaként” a fő scope egy új, külső rendszer bevezetése és integrálása lenne? Ha ilyen lehetőséget keresel, akkor jelentkezz!

Érdekel

Java Architect

Ha banki fejlesztésekről van szó, akkor biztosan hallottál már a PSD2-ről, ami lázban tartja az egész banki világot és legfőképpen az IT megoldásokat kereső architecteket. Ha ez téged is érdekel, olvass tovább!

Érdekel

Java Architect

Minden fejlesztő rémálma legacy rendszerek karbantartása és integrálása. Mi van, ha adott egy projekt, ahol az alapjaitól építenek újra banki rendszereket és ebben Neked jutna az egyik kulcsszerep? Van-e olyan csapat, ahol elvárás a gondolkodás? Ahol a véleményedet ténylegesen számításba veszik? Nos, van ilyen…

Érdekel

Senior Technical Project Manager

Vízesés vagy agilis project? Telco vagy pénzügy? Nagy vagy kis projekt? Változatos projektek vezetésére kulcsfontosságú projektvezetőt keresünk saját termék alapú egyedi bevezetésekre!

Érdekel

Application Manager

Feketeöves csapatunkba keresünk

Application Manager kollégát.

Érdekel

System Integrator

Szeretnél egy olyan platform integrációjában részt venni, amit világszerte több távközlési hálózatnál használnak?
Ha igen, akkor a BlackBelt csapatában a helyed!

Érdekel

Senior Java Developer

Adott egy magasan képzett szakmai csapat, akik szenvedélye a kódolás és a problémamegoldás. Mindez egy támogató, barátságos környezetben. Szívesen megnéznéd, hogyan és milyen technológiákkal dolgoznak? Jelentkezz, és beszélgessünk! 🙂

Érdekel

Delivery Consultant

Olyasvalakit keresünk a BlackBelt csapatába, akinek már van valamilyen szoftverfejlesztői háttere vagy kapcsolódása, de már inkább üzleti oldallal foglalkozna szívesebben. Elengedhetetlen, hogy kiválóan kommunikáljon, értse technológiai oldalról az ügyfél elvárásait, és szívesen vegyen részt tenderek előkészítésében.

Érdekel

Solution Designer gyakornok

Érdekel a modellezés-alapú szoftverfejlesztés vagy az információs rendszerek mérnöki modellezésének világa?
Nálunk ebben a pozícióban, a legjobbaktól tanulhatod meg mindezt!

Érdekel

Java fejlesztő gyakornok

Szeretnél feketeöves ninja lenni?

Jelentkezz Junior Java fejlesztőnek, és lehetőséged lesz egy szakértő mentor mellett megtanulni a szakma csínját-bínját!

Érdekel

C#/.NET fejlesztő gyakornok

Szeretnél feketeöves ninja lenni?

Jelentkezz C#/.NET fejlesztőnek, és lehetőséged lesz egy szakértő mentor mellett megtanulni a szakma csínját-bínját!

Érdekel

Jelentkezz!
Folyamatosan keresünk csapatunkba profikat

Kapcsolat