Ami ijesztőnek tűnik, azt általában érdemes kipróbálni
Ha kihívásokat keresel… Ha fejlődni akarsz… Ha folyton feljebb tennéd a lécet, beszélgessünk egy kávé mellett!

Karrier

Product Engineer

Egy érdeklődő, gyorsan tanuló embernek tartod magad, akinek megvannak a technikai alapjai és akár már van is valamennyi tapasztalatod üzemeltetés, karbantartási területen? Kipróbálnád magad nemzetközi csapatban? Jelentkezz hozzánk Product Engineer-nek!

Érdekel

.NET fejlesztő

Érdekel a vastag kliens oldali fejlesztés? Szívesen dolgoznál desktop alkalmazásokon? Ha van tapasztalatod .NET fejlesztésben és szeretsz agilis módszertan alapján dolgozni, jelentkezz!

Érdekel

Agilis IT Project Manager

Megállnád a helyed egy feketeöves fejlesztőkkel és szakértőkkel tűzdelt projekt élén? A hitvallásod az agilitás és a scrum? Ha szívesen vennél részt nem csak magyar, hanem nemzetközi projektekben is, ahol napi szinten használhatod az angolod, akkor Téged keresünk!

Érdekel

Junior Java Developer

Szeretnél feketeöves ninja lenni?

Jelentkezz Junior Java fejlesztőnek, és lehetőséged lesz egy szakértő mentor mellett megtanulni a szakma csínját-bínját!

Érdekel

IT Technical Analyst

Büszke vagy rá, amikor sikerül szorosabbra fűzni a fejlesztő csapattal a kapcsolatot? A sok befektetett munka után már fél szavakból is megértitek egymást? Egy olyan technikai elemzőt keresünk feketeöves csapatunkba, aki már sok ügyféllel dolgozott együtt és rutinos az efféle kapcsolatok kialakításában. Cserébe egy tudásmegosztó közegben, hasonló profikkal tudsz együtt dolgozni és tanulni tőlük.

Érdekel

Java Developer (Senior/Mid-level/Junior)

Értesz a Java-hoz? Szívesen rukkolsz elő kreatív és új megoldásokkal? Esetleg szívesen tanulnál az igazi “fekete-öves” fejlesztőktől? Jelentkezz, lehet, hogy pont egymást keressük!

Érdekel

.NET Developer

Tapasztalt .NET fejlesztő vagy, és érdekel a banki környezet? Jelentkezz, próbáld ki magad egy komplex, több ezer ügyfél által használt banki fióki rendszerben való fejlesztést, és légy a szakmád mestere!

Érdekel

Full Stack Java Developer

Frontend, Backend és Adatbázis. Mi a közös bennük?

Ha az, hogy mindegyik érdekel és van is benne tapasztalatod, akkor van egy ajánlatunk a számodra!

Bővül B2C eCommerce megoldással foglalkozó csapatunk – ne maradj le a lehetőségről!

Érdekel

Senior IT Business Analyst

Szívesen vennél részt BA-ként egy banki projektben?

9 fős csapatunk egy komplett architectúra cserén dolgozik, amit 8 országra fejlesztenek.

Ha úgy érzed, te vagy a megfelelő jelölt, aki megérti az üzleti igényeket és definiálja azt a fejlesztés felé, akkor jelentkezz feketeöves csapatunkba!

Érdekel

(English) Senior Java developer

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Amerikai Angol nyelvű változata van.

Érdekel

Senior Java Engineer

Minden fejlesztő rémálma legacy rendszerek karbantartása és integrálása. Mi van, ha adott egy projekt, ahol az alapjaitól építenek újra banki rendszereket és ebben Neked jutna az egyik kulcsszerep? Van-e olyan csapat, ahol elvárás a gondolkodás? Ahol a véleményedet ténylegesen számításba veszik? Nos, van ilyen…

Érdekel

Manuális tesztelő

Érdeklődsz a tesztautomatizálás irányába, vagy már némi tapasztalattal is rendelkezel, de eddig nem volt lehetőséged a munkahelyeden is használni? Jelentkezz hozzánk, alábbi banki projektünkön a manuális tesztelés mellett bevezetést nyerhetsz az automata tesztelés világába!

Érdekel

.NET architect

Ha szeretnél egy komplex, több ezer ügyfél által használt banki fióki rendszerben kiélni a tervezési vágyaidat, amellett, hogy közben a szakmai csapatot is mentorálhatod, ne habozz jelentkezni hozzánk.

Érdekel

Senior Java developer

Telkós ügyfelünk egyik kiemelten fontos rendszere lehetővé teszi, hogy a mobil hálózatok meghibásodása vagy biztonsági incidens esetén a megfelelő jogosultságokkal rendelkező mérnökök hozzáférjenek a hálózathoz és a szükséges beavatkozásokat mielőbb megtehessék.
Szeretnél ezen az alapvetően modell vezérelt projekten dolgozni egy 6 fős csapat részeként mint Java Team Lead? Akkor olvass tovább 🙂

Érdekel

Senior System Engineer

Szeretnél egy régiós banki architectúra csere kulcspozíciójában dolgozni?

Várjuk a jelentkezésed!

Érdekel

Junior IT Business Analyst

Érdekel a modellezés-alapú szoftverfejlesztés vagy az információs rendszerek mérnöki modellezésének világa?
Nálunk ebben a pozícióban, a legjobbaktól tanulhatod meg mindezt!

Érdekel

Rendszerintegrátor

Érdekel a rendszerintegráció? Szívesen dolgoznál párhuzamosan hazai és nemzetközi projekten is, senior szakemberektől tanulva? Ne is keresgélj tovább, küldd el a jelentkezésed nekünk!

Érdekel

Jelentkezz!
Folyamatosan keresünk csapatunkba profikat

Kapcsolat