Ami ijesztőnek tűnik, azt általában érdemes kipróbálni
Ha kihívásokat keresel… Ha fejlődni akarsz… Ha folyton feljebb tennéd a lécet, beszélgessünk egy kávé mellett!

Karrier

Automata tesztelő

Úgy érzed, hogy tesztelői tapasztalatodat szívesen kamatoztatnád egy multinacionális cég webes platformjának fejlesztésében? Szívesen dolgoznál egy szakértői csapatban? Jelentkezz Automata tesztelőnek!

Érdekel

Senior .NET Developer

Jártas vagy .NET alapú webes platformok fejlesztésében? Dilemmázol, hogy egy magas színvonalú, kisebb létszámú szakmai csapathoz csatlakozz, vagy belevágj egy nemzetközi projektbe? Mi biztosítjuk mindkettőt – jelentkezz hozzánk Senior .NET Developer-nek!

Érdekel

Scrum Master

Mindened a Scrum és az agilis fejlesztés?

Szívesen kipróbálnád magad egy ismert retail vállalat nemzetközi projektjén?

Csatlakozz hozzánk Scrum Masterként!

Érdekel

Front-end Architect (.NET)

Érdekel a retail terület?
Szívesen részt vennél egy olyan alkalmazás fejlesztésében, ami jelenleg két piacon támogatja a B2C, illetve B2B2C értékesítési modellt?
Legyél te az új Front-end Architect feketeöves csapatunkban!

Érdekel

Gyakornok/Junior Automata Tesztelő

Szeretnél feketeöves ninja lenni?
Jelentkezz Junior automata tesztelőnek, és lehetőséged lesz egy szakértő mentor mellett megtanulni a szakma csínját-bínját!

Érdekel

Java Developer

Szeretnéd egy világszerte ismert retail vállalat belső rendszerét fejleszteni?

Bővül B2C eCommerce megoldással foglalkozó csapatunk – ne maradj le a lehetőségről!

Érdekel

IT Project Manager

Megállnád a helyed egy feketeöves fejlesztőkkel és szakértőkkel tűzdelt projekt élén? A hitvallásod az agilitás és a scrum? Ha szívesen vennél részt nem csak magyar, hanem nemzetközi projektekben is, ahol napi szinten használhatod az angolod, akkor Téged keresünk!

Érdekel

Senior IT Business Analyst

Szeretnél BA-ként egy 35 országos portál üzleti folyamataiban részt venni?

Akkor ez a megfelelő pozíció számodra!

Érdekel

Senior System Engineer

Szeretnél egy régiós banki architectúra csere kulcspozíciójában dolgozni?

Várjuk a jelentkezésed!

Érdekel

Product Engineer

Egy érdeklődő, gyorsan tanuló embernek tartod magad, akinek megvannak a technikai alapjai és akár már van is valamennyi tapasztalatod üzemeltetés, karbantartási területen? Kipróbálnád magad nemzetközi csapatban? Jelentkezz hozzánk Product Engineer-nek!

Érdekel

.NET fejlesztő

Érdekel a vastag kliens oldali fejlesztés? Szívesen dolgoznál desktop alkalmazásokon? Ha van tapasztalatod .NET fejlesztésben és szeretsz agilis módszertan alapján dolgozni, jelentkezz!

Érdekel

Senior Java Engineer

Minden fejlesztő rémálma legacy rendszerek karbantartása és integrálása. Mi van, ha adott egy projekt, ahol az alapjaitól építenek újra banki rendszereket és ebben Neked jutna az egyik kulcsszerep? Van-e olyan csapat, ahol elvárás a gondolkodás? Ahol a véleményedet ténylegesen számításba veszik? Nos, van ilyen…

Érdekel

.NET architect

Ha szeretnél egy komplex, több ezer ügyfél által használt banki fióki rendszerben kiélni a tervezési vágyaidat, amellett, hogy közben a szakmai csapatot is mentorálhatod, ne habozz jelentkezni hozzánk.

Érdekel

Gyakornok/Junior Java Developer

Szeretnél feketeöves ninja lenni?

Jelentkezz Junior Java fejlesztőnek, és lehetőséged lesz egy szakértő mentor mellett megtanulni a szakma csínját-bínját!

Érdekel

Junior .NET/ C# fejlesztő

Szeretnél feketeöves ninja lenni?

Jelentkezz Junior .NET / C# fejlesztőnek, és lehetőséged lesz egy szakértő mentor mellett megtanulni a szakma csínját-bínját!

Érdekel

Senior Solution Designer

Szoftverszállítási projektjeinkben információs rendszerek logikai tervezésére és specifikálására új Senior Solution Designer kollégánkat keressünk. Ha van már ebben tapasztalatod, jelentkezz most!

Érdekel

Manuális tesztelő

Érdeklődsz a tesztautomatizálás irányába, vagy már némi tapasztalattal is rendelkezel, de eddig nem volt lehetőséged a munkahelyeden is használni? Jelentkezz hozzánk, alábbi banki projektünkön a manuális tesztelés mellett bevezetést nyerhetsz az automata tesztelés világába!

Érdekel

Junior IT Business Analyst

Érdekel a modellezés-alapú szoftverfejlesztés vagy az információs rendszerek mérnöki modellezésének világa?
Nálunk ebben a pozícióban, a legjobbaktól tanulhatod meg mindezt!

Érdekel

Jelentkezz!
Folyamatosan keresünk csapatunkba profikat

Kapcsolat