Professzionális IT erőforrások

Képzelje el, hogy úgy indít el egy informatikai fejlesztést, hogy nem kell a határidők miatt aggódnia. Hogy a projekt során mindig a megfelelő számú és tudású szakember áll rendelkezésére. Hogy pontosan tervezheti a költségeket.

Mikor történt utoljára ilyen Önnel?

Képzelje el, hogy partnere széleskörű piaci ismereteinek, kiterjedt kapcsolatrendszerének, folyamatosan képzett HR munkatársainak és kifinomult kiválasztási módszerének köszönhetően minden feladatra a legalkalmasabb szakértőket biztosítja Önnek.

Mekkora versenyelőnyt jelentene ez vállalatának?

Képzelje el, hogy olyan szakemberekkel dolgozik együtt, akik tudják, a kihívások teszik őket még kiválóbbá. Akik számára a problémamegoldás nem csupán munka, de igazi szenvedély.

Milyen lehetőségeket nyitna meg ez Ön előtt?

Rólunk mondták

Ilosvay Csaba – Invitech Megoldások Zrt.

Ilosvay Csaba – Invitech Megoldások Zrt.

A BlackBelt fejlesztési módszerének és alkalmazott technológiájának számomra egyik leghasznosabb előnye a gyors prototípus-készítés volt. Az elvárásaink megvalósítását akár heti szinten tudtuk követni és a projekt közben folyamatosan lehetőségünk volt igényeink finomítására is; a BlackBelt a megvalósítás során képes volt a módosításokat rugalmasan beépíteni a rendszerbe. – Ilosvay Csaba, vállalati ügyfélszolgálati vezető, Invitech Megoldások Zrt.

Tordai Péter – KBC Securities

Tordai Péter – KBC Securities

„A BlackBelt Technology fókuszált IT auditot végzett cégünk számára. Szolgáltatásaikkal nagyon meg voltunk elégedve, néhány hónap alatt érezhető hatékonyságjavulást értünk el.” – Tordai Péter, vezérigazgató-helyettes, KBC Securities

Bugár Csaba – Diákhitel Központ Zrt.

Bugár Csaba – Diákhitel Központ Zrt.

„A BlackBelt Technology magas színvonalon, az üzleti elvárásoknak és szakmai etikának megfelelően végezte el feladatait a Diákhitel Központnál, remek, megbízható partnernek bizonyultak a közös munka során.” – Bugár Csaba, vezérigazgató, Diákhitel Központ Zrt.

Koller Krisztián – AVON UK

Koller Krisztián – AVON UK

A BlackBelt kiemelkedő technológiai hozzáértésével járult hozzá egy kulcsrendszerünk működésének javításához, melyet a közös munka eredményeképpen sokkal könnyebben és költséghatékonyabban tudunk üzemeltetni. – Koller Krisztián, solution architect, AVON UK