Nearshore
Előnyt jelentene, ha nearshore projektjét olyan partnerrel tervezhetné, akivel “egy nyelvet beszél”? Aki érti az Ön elvárásait és tökéletesen ismeri a hazai IT szakértői piacot. Aki számára az együttműködés nemzetközi csapatokkal és az alkalmazkodás eltérő munkarendekhez mindennapos rutin.

Hatékonyabb lenne így a tervezés?

Előnyt jelentene, ha Önnek csak a célokkal és eredménnyel kellene foglakoznia? Ha nearshore partnere biztosítaná a projektjéhez szükséges szakembereket, a munkacsoportok szakmai felügyeletét és a magas színvonalú IT infrastruktúrát.

Egyszerűbb lenne így a projektvezetés?

Előnyt jelentene, ha nearshore projektje több lehetne, mint egy egyszerű feladat kedvező ár-érték arányú megoldása? Ha a szakma legkreatívabb szakembereivel már a fejlesztési koncepciók megalkotásánál is együttműködne.

Eredményesebb lenne így az együttműködés?

Rólunk mondták

Ilosvay Csaba – Invitech Megoldások Zrt.

Ilosvay Csaba – Invitech Megoldások Zrt.

A BlackBelt fejlesztési módszerének és alkalmazott technológiájának számomra egyik leghasznosabb előnye a gyors prototípus-készítés volt. Az elvárásaink megvalósítását akár heti szinten tudtuk követni és a projekt közben folyamatosan lehetőségünk volt igényeink finomítására is; a BlackBelt a megvalósítás során képes volt a módosításokat rugalmasan beépíteni a rendszerbe. – Ilosvay Csaba, vállalati ügyfélszolgálati vezető, Invitech Megoldások Zrt.

Tordai Péter – KBC Securities

Tordai Péter – KBC Securities

„A BlackBelt Technology fókuszált IT auditot végzett cégünk számára. Szolgáltatásaikkal nagyon meg voltunk elégedve, néhány hónap alatt érezhető hatékonyságjavulást értünk el.” – Tordai Péter, vezérigazgató-helyettes, KBC Securities

Bugár Csaba – Diákhitel Központ Zrt.

Bugár Csaba – Diákhitel Központ Zrt.

„A BlackBelt Technology magas színvonalon, az üzleti elvárásoknak és szakmai etikának megfelelően végezte el feladatait a Diákhitel Központnál, remek, megbízható partnernek bizonyultak a közös munka során.” – Bugár Csaba, vezérigazgató, Diákhitel Központ Zrt.

Koller Krisztián – AVON UK

Koller Krisztián – AVON UK

A BlackBelt kiemelkedő technológiai hozzáértésével járult hozzá egy kulcsrendszerünk működésének javításához, melyet a közös munka eredményeképpen sokkal könnyebben és költséghatékonyabban tudunk üzemeltetni. – Koller Krisztián, solution architect, AVON UK