Gyors alkalmazás-fejlesztés

Gondolná, hogy a legtöbb üzleti problémát ma már az IT eszközeivel is hatékonyan lehet kezelni? Hogy cége igényeire szabott, egyedi alkalmazásainkkal nemcsak pénzügyi és emberi erőforrásaival gazdálkodhat hatékonyabban, de új üzleti lehetőségek is megnyílhatnak Ön előtt?

Kíváncsivá tettük?

Elhinné, hogy open-source fejlesztési platformunkra támaszkodva akár percek alatt egy tökéletesen testre szabható, működő üzleti alkalmazást tudunk Önnek készíteni?

Meggyőzné, ha mindezt saját szemével látná?

Kíváncsi, hogyan tehet szert versenyelőnyre egyedi informatikai megoldásainkkal? Miképpen segíthetjük Önt abban, hogy a piac és a szabályzói környezet változásaira időben reagáljon? Hogy üzleti ötleteit a lehető leggyorsabban megvalósítsa?

Tudjon meg többet arról, hogy mire képes a gyors alkalmazásfejlesztés!

Rólunk mondták

Ilosvay Csaba – Invitech Megoldások Zrt.

Ilosvay Csaba – Invitech Megoldások Zrt.

A BlackBelt fejlesztési módszerének és alkalmazott technológiájának számomra egyik leghasznosabb előnye a gyors prototípus-készítés volt. Az elvárásaink megvalósítását akár heti szinten tudtuk követni és a projekt közben folyamatosan lehetőségünk volt igényeink finomítására is; a BlackBelt a megvalósítás során képes volt a módosításokat rugalmasan beépíteni a rendszerbe. – Ilosvay Csaba, vállalati ügyfélszolgálati vezető, Invitech Megoldások Zrt.

Tordai Péter – KBC Securities

Tordai Péter – KBC Securities

„A BlackBelt Technology fókuszált IT auditot végzett cégünk számára. Szolgáltatásaikkal nagyon meg voltunk elégedve, néhány hónap alatt érezhető hatékonyságjavulást értünk el.” – Tordai Péter, vezérigazgató-helyettes, KBC Securities

Bugár Csaba – Diákhitel Központ Zrt.

Bugár Csaba – Diákhitel Központ Zrt.

„A BlackBelt Technology magas színvonalon, az üzleti elvárásoknak és szakmai etikának megfelelően végezte el feladatait a Diákhitel Központnál, remek, megbízható partnernek bizonyultak a közös munka során.” – Bugár Csaba, vezérigazgató, Diákhitel Központ Zrt.

Koller Krisztián – AVON UK

Koller Krisztián – AVON UK

A BlackBelt kiemelkedő technológiai hozzáértésével járult hozzá egy kulcsrendszerünk működésének javításához, melyet a közös munka eredményeképpen sokkal könnyebben és költséghatékonyabban tudunk üzemeltetni. – Koller Krisztián, solution architect, AVON UK