Bármilyen kihívás is áll előttünk, egy igazi csapatban mindig ott a megoldás. Íme a BlackBelt menedzsment

Czifra András

Czifra András

Cégvezető

Hiszek a tiszta versenyben, a teljesítményben, a kitartásban, a fejlődésben. Az emberek is azért lelkesednek a sportért, mert ott a versenyzők fair körülmények között mérhetik össze tudásukat. Szerintem, ha sportszerűek vagyunk és mindent beleadunk, nem csak a győzelemre nagyobb az esélyünk, de akkor sincs okunk szégyenkezni, ha veszítünk. Természetesen minden sikert megbecsülök, de maximalistaként mindig az újabb kihívásokat keresem.

Wolf András

Wolf András

Értékesítés

A legfontosabb számomra, hogy tökéletesen értsük az ügyfeleinket. Hogy lássuk problémáikat, az előttük álló kihívásokat és ugyanúgy lehetőségeiket is, hiszen csak így lehetünk képesek valódi megoldásokat kínálni számukra. Másfelől célunk, hogy ügyfeleink is jól ismerjék képességeinket, szolgáltatásainkat és eredményeinket, hiszen csak így remélhetjük, hogy a következő alkalommal is a BlackBelt lesz az első gondolatuk. Mélyen hiszek az ügyfelekkel történő együttgondolkodás jelentőségében. Szerintem gyorsaságunk és szenvedélyes proaktivitásunk mellett ebben rejlik a BlackBelt sikere. 

Privitzky Gábor

Privitzky Gábor

K+F

A jó megoldásokhoz bátorságra is szükség van, hiszen soha nem lehetünk teljesen birtokában a szükséges információknak. Tudnunk kell, hogy a hibák felismerése és kijavítása az innováció legfontosabb része. Épp ezért a könnyen integrálható, egyszerűen módosítható, rugalmas alkalmazások fejlesztésében látom a jövőt.

Sövegjártó Róbert

Sövegjártó Róbert

Pénzügy & Back office

Olyan cégnél dolgozom, ahol pontosan értik, hogy az eredmények 100%-a munkatársaink tudásának, tehetségének és kreativitásának köszönhető. Számomra nyilvánvaló, hogy nem nekik kell az excel táblákhoz igazodniuk. Az a feladatom, hogy az elvégzendő adminisztrációs feladatokat az ő igényeikhez igazítsam. Szerintem ilyen az emberarcú pénzügy.

Czutor Andrea

Czutor Andrea

HR

Piaci stratégiánk, hogy segítjük ügyfeleinket a legújabb technológiákban rejlő előnyök kihasználásában. Munkáltatóként hasonlóan gondolkodunk. Folyamatosan támogatjuk kollégáinkat új szaktudás és képességek megszerzésében. Meggyőződésünk, hogy csak akkor vagyunk képesek a tőlünk elvárt magas minőséget nyújtani ügyfeleinknek, ha kollégáinkra is kiemelt figyelmet fordítunk.

Facskó János

Facskó János

Service delivery

Elkötelezettek vagyunk ügyfeleink felé, elhivatottak technológiai megoldásainkban és szenvedélyesen dolgozunk azon is, hogy mindazok, akik lehetővé teszik sikereinket szintén a BlackBeltben gondolkodjanak hosszú távon: számomra szakembereink elégedettsége, az ő elkötelezettségük és elhivatottságuk elérése a cél. Büszke vagyok arra, hogy olyan környezetben dolgozom, ahol ez az egyik legfőbb érték, ahol minden nap teszünk azért, hogy jobb legyen az a hely, amit munkahelyünknek, BlackBeltnek hívunk.

Jenisz Gábor

Jenisz Gábor

Projekt delivery

Egy komplex projekt vezetéséhez sokféle képességre és tudásra van szükség. Többféle szakember munkáját és habitusát, igényeket és lehetőségeket, szempontot és elvárásokat kell összehangolnom. A projektek sikere mellett legalább ilyen fontos számomra, hogy a csapatban mindenki kellő teret kapjon az egyéni fejlődésre.

Miklósvári Adrienn

Miklósvári Adrienn

Marketing

Egy gyors, lendületes, az üzleti lehetőségeket gyorsan megragadni és kiaknázni tudó cég vérpezsdítően izgalmas kihívás. A szakma legjobb szakembereivel dolgozom együtt. Az innováció a cég DNS-ében van. A BlackBelt a hazai start-up kultúra része. Ráadásul olyan termékeket fejlesztünk, melyeknek a világpiacon a helye. Egy ilyen csapatban dolgozni számomra igazi álomfeladat.