A döntéseink határoznak meg minket, nem a lehetőségeink.A BlackBelt segít megtalálni a leghatékonyabb megoldásokat.

Kapcsolat

Az együttműködés jobb megoldásokhoz vezet.Válasszon minket partnerének és legyünk együtt még eredményesebbek!

Rólunk

Rólunk mondták

Ilosvay Csaba – Invitech Megoldások Zrt.

Ilosvay Csaba – Invitech Megoldások Zrt.

A BlackBelt fejlesztési módszerének és alkalmazott technológiájának számomra egyik leghasznosabb előnye a gyors prototípus-készítés volt. Az elvárásaink megvalósítását akár heti szinten tudtuk követni és a projekt közben folyamatosan lehetőségünk volt igényeink finomítására is; a BlackBelt a megvalósítás során képes volt a módosításokat rugalmasan beépíteni a rendszerbe. – Ilosvay Csaba, vállalati ügyfélszolgálati vezető, Invitech Megoldások Zrt.

Tordai Péter – KBC Securities

Tordai Péter – KBC Securities

„A BlackBelt Technology fókuszált IT auditot végzett cégünk számára. Szolgáltatásaikkal nagyon meg voltunk elégedve, néhány hónap alatt érezhető hatékonyságjavulást értünk el.” – Tordai Péter, vezérigazgató-helyettes, KBC Securities

Bugár Csaba – Diákhitel Központ Zrt.

Bugár Csaba – Diákhitel Központ Zrt.

„A BlackBelt Technology magas színvonalon, az üzleti elvárásoknak és szakmai etikának megfelelően végezte el feladatait a Diákhitel Központnál, remek, megbízható partnernek bizonyultak a közös munka során.” – Bugár Csaba, vezérigazgató, Diákhitel Központ Zrt.

Koller Krisztián – AVON UK

Koller Krisztián – AVON UK

A BlackBelt kiemelkedő technológiai hozzáértésével járult hozzá egy kulcsrendszerünk működésének javításához, melyet a közös munka eredményeképpen sokkal könnyebben és költséghatékonyabban tudunk üzemeltetni. – Koller Krisztián, solution architect, AVON UK

Karrier

Java Architect

Olyan új csapattagot keresünk telekommunikációs projektünkre Java Architect pozícióba, akivel könnyű együttműködni és élvezetes együtt dolgozni. Aki figyel a többi csapattagra, és akinek a véleményére ad a csapat. Aki azonosulni tud mások ötleteivel is, ha azok célravezetőek, de jelzi azt is, ha valamit szakmailag aggályosnak talál. Magadra ismertél? Olvass tovább! 🙂

Érdekel

UML Expert

Szoftverszállítási projektjeinkhez és fejlesztési módszertanunk folyamatos javításához keresünk UML Expert munkatársat. Ha hasonló szakmai kihívást keresel, akkor jelentkezz!

Érdekel

Senior Business Analyst

Szoftverszállítási projektjeinkhez, a megcélzott rendszerekre vonatkozó követelmények felmérésére és specifikálására keresünk munkatársakat Senior Business Analyst pozícióba. Ha szeretnél csatlakozni csapatunkhoz, jelentkezz!

Érdekel

Senior Front-end Developer

Szívesen részt vennél egy olyan nemzetközi projektben, ahol Senior Front-end fejlesztőként ügyfelünk saját fejlesztésű Cloud termékeinek tervezése és továbbfejlesztés lenne a feladat?
Ha igen a válaszod, akkor csatlakozz feketeöves csapatunkhoz!

Érdekel

További pozíciók

Megnézem