A döntéseink határoznak meg minket, nem a lehetőségeink.A BlackBelt segít megtalálni a leghatékonyabb megoldásokat.

Kapcsolat

Az együttműködés jobb megoldásokhoz vezet.Válasszon minket partnerének és legyünk együtt még eredményesebbek!

Rólunk

Rólunk mondták

Ilosvay Csaba – Invitech Megoldások Zrt.

Ilosvay Csaba – Invitech Megoldások Zrt.

A BlackBelt fejlesztési módszerének és alkalmazott technológiájának számomra egyik leghasznosabb előnye a gyors prototípus-készítés volt. Az elvárásaink megvalósítását akár heti szinten tudtuk követni és a projekt közben folyamatosan lehetőségünk volt igényeink finomítására is; a BlackBelt a megvalósítás során képes volt a módosításokat rugalmasan beépíteni a rendszerbe. – Ilosvay Csaba, vállalati ügyfélszolgálati vezető, Invitech Megoldások Zrt.

Tordai Péter – KBC Securities

Tordai Péter – KBC Securities

„A BlackBelt Technology fókuszált IT auditot végzett cégünk számára. Szolgáltatásaikkal nagyon meg voltunk elégedve, néhány hónap alatt érezhető hatékonyságjavulást értünk el.” – Tordai Péter, vezérigazgató-helyettes, KBC Securities

Bugár Csaba – Diákhitel Központ Zrt.

Bugár Csaba – Diákhitel Központ Zrt.

„A BlackBelt Technology magas színvonalon, az üzleti elvárásoknak és szakmai etikának megfelelően végezte el feladatait a Diákhitel Központnál, remek, megbízható partnernek bizonyultak a közös munka során.” – Bugár Csaba, vezérigazgató, Diákhitel Központ Zrt.

Koller Krisztián – AVON UK

Koller Krisztián – AVON UK

A BlackBelt kiemelkedő technológiai hozzáértésével járult hozzá egy kulcsrendszerünk működésének javításához, melyet a közös munka eredményeképpen sokkal könnyebben és költséghatékonyabban tudunk üzemeltetni. – Koller Krisztián, solution architect, AVON UK

Karrier

Automata tesztelő

Úgy érzed, hogy tesztelői tapasztalatodat szívesen kamatoztatnád egy multinacionális cég webes platformjának fejlesztésében? Szívesen dolgoznál egy szakértői csapatban? Jelentkezz Automata tesztelőnek!

Érdekel

Senior .NET Developer

Jártas vagy .NET alapú webes platformok fejlesztésében? Dilemmázol, hogy egy magas színvonalú, kisebb létszámú szakmai csapathoz csatlakozz, vagy belevágj egy nemzetközi projektbe? Mi biztosítjuk mindkettőt – jelentkezz hozzánk Senior .NET Developer-nek!

Érdekel

Scrum Master

Mindened a Scrum és az agilis fejlesztés?

Szívesen kipróbálnád magad egy ismert retail vállalat nemzetközi projektjén?

Csatlakozz hozzánk Scrum Masterként!

Érdekel

Front-end Architect (.NET)

Érdekel a retail terület?
Szívesen részt vennél egy olyan alkalmazás fejlesztésében, ami jelenleg két piacon támogatja a B2C, illetve B2B2C értékesítési modellt?
Legyél te az új Front-end Architect feketeöves csapatunkban!

Érdekel

További pozíciók

Megnézem