GOP-3.3.4 tender

Kedvezményezett neve: BlackBelt Technology Kft.gop1-300x207

Projekt címe: Innovációs szervezetfejlesztés, innovációs alapfolyamatok kialakításának tanácsadói támogatása, hazai és nemzetközi piac- és versenytárselemzés, termékfejlesztési stratégiakészítés és H2020-as pályázat készítése

Támogatás összege: 13 723 500 Ft

Támogatás mértéke: 75 %

Tervezett befejezési dátuma: 2015. október 31.

Projekt azonosító száma: GOP-3.3.4-15-2015-0042

A projekt tartalmának bemutatása:

A BlackBelt 2015-ben hozta létre innovációs központját Veszprémben. A projekt egyik tárgya e központ szervezetének és alap működési folyamatainak kialakítása. A másik fő tevékenység a hazai és lehetséges külföldi vevői piacok és versenytársak elemzése és erre építve sikeres termékfejlesztési stratégia elkészítése. E két fő cél együttes eredményeképpen cégünk képessé válik egy H2020-as pályázaton indulni legígéretesebb termékfejlesztési ötleteivel.

Projektünk keretében először megvizsgáljuk a BlackBelt jelenlegi innovációs képességeit, összehasonlítva a vezetői elvárásokkal. Elkészítjük az innovációs stratégiát, segítünk az innovációs szervezet és működési folyamatainak megfelelő kialakításában. A stratégia kimeneteleként végrehajtási tervet készítünk, támogatjuk az elvégzendő akciók sikeres kivitelezését és javaslatot teszünk az innovációs szervezetben hiányzó képességek pótlására.

Elkészítjük és benyújtjuk a H2020-as pályázatot, a szervezet működését értékeljük és visszacsatoljuk az innovációs stratégiához és akciótervhez. A stratégiát a gyakorlati működés tapasztalatai alapján szükség esetén módosítjuk, a stratégiai akciókat finomhangoljuk.

A projekt eredményeképpen a Blackbelt készen áll arra, hogy innovációs szervezete a jövőben önállóan készítsen termékfejlesztési koncepciókat és magas színvonalú pályázatokat.

Apply now!
We are always looking for professionals.

Contact