HR csapat

Ami ijesztőnek tűnik, azt általában érdemes kipróbálni
Ha kihívásokat keresel… Ha fejlődni akarsz… Ha folyton feljebb tennéd a lécet, beszélgessünk egy kávé mellett!

Karrier

Senior Tesztelő

Telkós ügyfelünk egyik kiemelten fontos rendszere lehetővé teszi, hogy a mobil hálózatok meghibásodása vagy biztonsági incidens esetén a megfelelő jogosultságokkal rendelkező mérnökök hozzáférjenek a hálózathoz és a szükséges beavatkozásokat mielőbb megtehessék. Szeretnél ezen a projekten dolgozni egy 14 fős csapat részeként mint senior tesztelő? Kattints!

Érdekel

Test Lead

This is the perfect position for you if you are an agile person, looking for a long term, challenging job, a meaningful role with responsibility. And of course if you have an outstanding knowledge in software testing!

Érdekel

Consultant in Test Automation

This is the perfect position for you if you are interested in getting familiar with a unique area of IT, working on worldwide projects, travelling abroad all around the world, and if you are looking for a long term, challenging job: a meaningful role with responsibility.

Érdekel

Tesztelő banki projektre

Érdeklődsz a tesztautomatizálás irányába, vagy már némi tapasztalattal is rendelkezel, de eddig nem volt lehetőséged a munkahelyeden is használni? Jelentkezz hozzánk, alábbi banki projektünkön a manuális tesztelés mellett bevezetést nyerhetsz az automata tesztelés világába!

Érdekel

Tesztautomatizáló mérnök

Ez a neked való pozíció, ha rendelkezel tesztautomatizálási tapasztalattal mind java, mind C# nyelven és egy olyan helyet keresel, ahol végre értékelik az ötleteid!

Érdekel

Jelentkezz!
Folyamatosan keresünk csapatunkba profikat

Kapcsolat