Ami ijesztőnek tűnik, azt általában érdemes kipróbálni
Ha kihívásokat keresel… Ha fejlődni akarsz… Ha folyton feljebb tennéd a lécet, beszélgessünk egy kávé mellett!

Karrier

Pénzügyi Munkatárs

Unod már a részfeladatokat? Szeretnéd tudásodat szélesíteni? Ha szeretnél rálátni az egész vállalati pénzügyi működésre, ez a pozíció neked való! Jelentkezz most!

Érdekel

Beágyazott C fejlesztő

Mi jut eszedbe a vonatozásról, sínpárokról, mozdonyokról? Ha otthonosan mozogsz a C tengelyen, ne habozz jelentkezni! 🙂

Érdekel

Senior IT Business Analyst

Saját termékfejlesztési csapatunkba az üzleti környezet, üzleti folyamatok és logika felméréséhez, elemzéséhez keresünk új munkatársat!
Amennyiben közel áll hozzád a telekommunikációs terület, jelentkezz!

Érdekel

Senior Java fejlesztő

Érdekel a telekommunikációs szektor? Mindig is érdekelt mi történik egy hívás hátterében?
Amennyiben a válasz igen, akkor Téged keresünk erre a Senior Java fejlesztő pozícióra.

Érdekel

IT Business Analyst

Fekete öves banking csapatunk keresi új IT Business Analyst kollégáját! Ismered a banki háttérrendszerek működését? Kellően határozott vagy éles ügyfélhelyzetekben? Szereted, ha a véleményedre egy egész csapat számít? Ebben a pozícióban megtalálod a számításaidat!

Érdekel

Test Lead

This is the perfect position for you if you are an agile person, looking for a long term, challenging job, a meaningful role with responsibility. And of course if you have an outstanding knowledge in software testing!

Érdekel

Java Team Lead

Telkós ügyfelünk egyik kiemelten fontos rendszere lehetővé teszi, hogy a mobil hálózatok meghibásodása vagy biztonsági incidens esetén a megfelelő jogosultságokkal rendelkező mérnökök hozzáférjenek a hálózathoz és a szükséges beavatkozásokat mielőbb megtehessék.
Szeretnél ezen az alapvetően modell vezérelt projekten dolgozni egy 6 fős csapat részeként mint Java Team Lead? Akkor olvass tovább 🙂

Érdekel

Senior Java fejlesztő

Gyakran vannak új fejlesztési ötleteid, új megoldásaid? Szereted, ha a véleményedet egy egész csapat kikéri? Ebben a pozícióban megtalálod a számításaidat! Jelentkezz most!

Érdekel

.NET fejlesztő

Ha mindig is érdeklődtél a mozdonyok iránt, csakúgy mint Sheldon Cooper, ne habozz jelentkezni hozzánk nemzetközi projektjünkre felelősségteljes pozícióba .NET fejlesztőnek.

Érdekel

IT Business Analyst

If you want to work on a truly international project, you are an experienced

IT Business Analyst,

and you want to enjoy the support of a professional and friendly company then

We are looking for you!

Érdekel

Senior C++ Fejlesztő

Komplex feladatkört keresel, ahol a fejlesztés mellett szükség van az elemzői, tervezői látásmódodra?
Amennyiben a válasz igen, akkor Téged keresünk Senior C++ Fejlesztő pozícióba.

Érdekel

Deployment automation engineer

This is the perfect position for you if you are a developer who has become interested in deployment and network operations in the course of your career, or a system admin, who develops the passion for scripting and coding, and want to move in that direction.

Érdekel

Senior .NET fejlesztő

Még ma is felcsillan a szemed, ha repülőt látsz? Imádod a reptereket? Mindig is érdekelt, mi lehet a színfalak mögött?
Nos, az egyik csapatunkba, amely egy irtó izgalmas nemzetközi légiközlekedési projekten dolgozik, Senior .NET Developert keresünk.

Ha szeretnéd, hogy a hobbid legyen a munkád, jelentkezz!

Érdekel

Junior .NET fejlesztő

Az a típus vagy, akinek már a krimik felénél megvan, hogy ki a tettes? Sherlocknál rendszeresen előrébb jársz egy gondolattal? Ha gyorsan kapcsolsz, és szereted a problémák mélyére ásni magad, akkor téged várunk! Fejlesztőt keresünk, olyat, aki már meglévő rendszerek működését bővíti, csiszolja. Hibát kell keresni és javítani. Mélyre ásni, megtalálni, felfejleszteni, visszaépíteni. Jobbá tenni.
Nagyító és pipa nem kell, de a .net tudásodra szükséged lesz. Mi cserébe nagyon megbecsüljük a munkád!

Érdekel

senior .NET fejlesztő

Telekommunikációs ügyfelünk hosszú távú projektjére és egyben saját csapatunkba keresünk C#.NET FEJLESZTŐket. A csapat egy új tool fejlesztésével foglalkozik, melynek célja, hogy segítse a field engineer-ek munkáját a tervezési fázistól a kivitelezésig. A fejlesztés Scrum módszertan mentén zajlik, a fejlesztői csapaton belül a taskok megosztása nincs dedikálva server és kliens oldalra.

Érdekel

Java Architekt

Ötletelő típus vagy? Az elvárások és feladatok alapján magadra ismersz? Akkor Téged keresünk internetbank/mobilbank alkalmazás projektünkhöz, valamint egyedi tool-ok fejlesztéséhez!

Érdekel

DevOps Engineer

This is the perfect position for you if you are a developer who has become interested in deployment and network operations in the course of your career, or a system admin, who develops the passion for scripting and coding, and want to move in that direction.

Érdekel

IT Business Analyst

Banki tudással rendelkező üzleti elemzőt keresünk egy nemzetközi projektünkbe! Ez a pozíció neked való, ha üzleti elemző vagy és kellően agilis, hogy kisebb projekteket önállóan is el tudj vinni.

Érdekel

Account Manager

Bővülő Sales csapatunk pont téged keres, ha egy dinamikusan fejlődő, épülő cégben mersz nagyokat álmodni és álmaidat meg is tudod valósítani.

Érdekel

Senior .NET fejlesztő

Nemzetközi csapattal való együttműködésben, izgalmas projektre keresünk tapasztalt .NET fejlesztő kollégát egy olyan portál fejlesztésére és üzemeltetésére valamint back-office alkalmazás fejlesztésére, melyet ügyfelünk folyamatosan új országokban is bevezet.

Érdekel

Jelentkezz!
Folyamatosan keresünk csapatunkba profikat

Kapcsolat