What seems scary is usually worth trying.
If you look for challenges… If you want to improve… If you want to keep raising the bar, let’s talk over a coffee!

Career

Pénzügyi Munkatárs

Unod már a részfeladatokat? Szeretnéd tudásodat szélesíteni? Ha szeretnél rálátni az egész vállalati pénzügyi működésre, ez a pozíció neked való! Jelentkezz most!

Read more

Embedded C developer

Mi jut eszedbe a vonatozásról, sínpárokról, mozdonyokról? Ha otthonosan mozogsz a C tengelyen, ne habozz jelentkezni! 🙂

Read more

Senior IT Business Analyst

Saját termékfejlesztési csapatunkba az üzleti környezet, üzleti folyamatok és logika felméréséhez, elemzéséhez keresünk új munkatársat!
Amennyiben közel áll hozzád a telekommunikációs terület, jelentkezz!

Read more

Senior Java fejlesztő

Érdekel a telekommunikációs szektor? Mindig is érdekelt mi történik egy hívás hátterében?
Amennyiben a válasz igen, akkor Téged keresünk erre a Senior Java fejlesztő pozícióra.

Read more

IT Business Analyst

Fekete öves banking csapatunk keresi új IT Business Analyst kollégáját! Ismered a banki háttérrendszerek működését? Kellően határozott vagy éles ügyfélhelyzetekben? Szereted, ha a véleményedre egy egész csapat számít? Ebben a pozícióban megtalálod a számításaidat!

Read more

Test Lead

This is the perfect position for you if you are an agile person, looking for a long term, challenging job, a meaningful role with responsibility. And of course if you have an outstanding knowledge in software testing!

Read more

Java Team Lead

Telkós ügyfelünk egyik kiemelten fontos rendszere lehetővé teszi, hogy a mobil hálózatok meghibásodása vagy biztonsági incidens esetén a megfelelő jogosultságokkal rendelkező mérnökök hozzáférjenek a hálózathoz és a szükséges beavatkozásokat mielőbb megtehessék.
Szeretnél ezen az alapvetően modell vezérelt projekten dolgozni egy 6 fős csapat részeként mint Java Team Lead? Akkor olvass tovább 🙂

Read more

Senior Java Fejlesztő

Feketeöves banking csapatunkba keresünk Senior Java fejlesztő pozícióba egy új kollégát. Gyakran vannak új fejlesztési ötleteid, új megoldásaid? Szereted, ha a véleményedet egy egész csapat kikéri? Ebben a pozícióban megtalálod a számításaidat! Jelentkezz most!

Read more

.NET developer

Ha mindig is érdeklődtél a mozdonyok iránt, csakúgy mint Sheldon Cooper, ne habozz jelentkezni hozzánk nemzetközi projektjünkre felelősségteljes pozícióba .NET fejlesztőnek.

Read more

IT Business Analyst

If you want to work on a truly international project, you are an experienced

IT Business Analyst,

and you want to enjoy the support of a professional and friendly company then

We are looking for you!

Read more

Senior C++ Fejlesztő

Komplex feladatkört keresel, ahol a fejlesztés mellett szükség van az elemzői, tervezői látásmódodra?
Amennyiben a válasz igen, akkor Téged keresünk Senior C++ Fejlesztő pozícióba.

Read more

Deployment automation engineer

This is the perfect position for you if you are a developer who has become interested in deployment and network operations in the course of your career, or a system admin, who develops the passion for scripting and coding, and want to move in that direction.

Read more

Senior .NET developer

Még ma is felcsillan a szemed, ha repülőt látsz? Imádod a reptereket? Mindig is érdekelt, mi lehet a színfalak mögött?
Nos, az egyik csapatunkba, amely egy irtó izgalmas nemzetközi légiközlekedési projekten dolgozik, Senior .NET Developert keresünk.

Ha szeretnéd, hogy a hobbid legyen a munkád, jelentkezz!

Read more

Junior .NET fejlesztő

Amikor a Sherlockot nézted, te már egy gondolattal előrébb jártál, mint ő? Akkor ez egy remek lehetőség számodra. Ha mindig is érdeklődtél az oknyomozás iránt, és szereted a probléma mélyére ásni magad, akkor most kiélheted magad. Nagyító és pipa nem kell, de a .net tudásodra szükséged lesz.

Read more

senior .NET developer

Telekommunikációs ügyfelünk hosszú távú projektjére és egyben saját csapatunkba keresünk C#.NET FEJLESZTŐket. A csapat egy új tool fejlesztésével foglalkozik, melynek célja, hogy segítse a field engineer-ek munkáját a tervezési fázistól a kivitelezésig. A fejlesztés Scrum módszertan mentén zajlik, a fejlesztői csapaton belül a taskok megosztása nincs dedikálva server és kliens oldalra.

Read more

Java Architekt

Ötletelő típus vagy? Az elvárások és feladatok alapján magadra ismersz? Akkor Téged keresünk internetbank/mobilbank alkalmazás projektünkhöz, valamint egyedi tool-ok fejlesztéséhez!

Read more

DevOps Engineer

This is the perfect position for you if you are a developer who has become interested in deployment and network operations in the course of your career, or a system admin, who develops the passion for scripting and coding, and want to move in that direction.

Read more

IT Business Analyst

Banki tudással rendelkező üzleti elemzőt keresünk egy nemzetközi projektünkbe! Ez a pozíció neked való, ha üzleti elemző vagy és kellően agilis, hogy kisebb projekteket önállóan is el tudj vinni.

Read more

Account Manager

Bővülő Sales csapatunk pont téged keres, ha egy dinamikusan fejlődő, épülő cégben mersz nagyokat álmodni és álmaidat meg is tudod valósítani.

Read more

Senior .NET fejlesztő

Nemzetközi csapattal való együttműködésben, izgalmas projektre keresünk tapasztalt .NET fejlesztő kollégát egy olyan portál fejlesztésére és üzemeltetésére valamint back-office alkalmazás fejlesztésére, melyet ügyfelünk folyamatosan új országokban is bevezet.

Read more

Apply now!
We are always looking for professionals.

Contact