HR team

What seems scary is usually worth trying.
If you look for challenges… If you want to improve… If you want to keep raising the bar, let’s talk over a coffee!

Career

IT Business Analyst

Fekete öves csapatunk keresi új

IT Business Analyst kollégáját!

Amennyiben erényed a türelem, mégis egy pörgős, motivált, amolyan „rejtvényfejtős” személyiséged van, dolgoztál már legalább 2 évet BA pozícióban, az angoltudásod folyékony, akkor Téged keresünk!

Read more

HR Generalista

Mindig is könnyen megértetted magad a kollégáiddal, üzlettel, menedzsmenttel? Rendelkezel kellő meggyőző képességgel, hogy javaslataidat meg is valósítsd? Képes vagy jól zsonglőrködni az információkkal?

Valamint őszintén érdeklődsz az IT szakma iránt, szereted beleásni magad a pozíciók részleteibe, a feladatkörökhöz a szükséges elvárásokba, a csapatunkban a helyed!

Read more

IT Business Analyst

If you want to work on a truly international project, you are an experienced

IT Business Analyst,

and you want to enjoy the support of a professional and friendly company then

We are looking for you!

Read more

Senior C++ Fejlesztő

Komplex feladatkört keresel, ahol a fejlesztés mellett szükség van az elemzői, tervezői látásmódodra?
Amennyiben a válasz igen, akkor Téged keresünk Senior C++ Fejlesztő pozícióba.

Read more

Java Team Lead

Telkós ügyfelünk egyik kiemelten fontos rendszere lehetővé teszi, hogy a mobil hálózatok meghibásodása vagy biztonsági incidens esetén a megfelelő jogosultságokkal rendelkező mérnökök hozzáférjenek a hálózathoz és a szükséges beavatkozásokat mielőbb megtehessék.
Szeretnél ezen az alapvetően modell vezérelt projekten dolgozni egy 6 fős csapat részeként mint Java Team Lead? Akkor olvass tovább 🙂

Read more

Senior .NET developer

Még ma is felcsillan a szemed, ha repülőt látsz? Imádod a reptereket? Mindig is érdekelt, mi lehet a színfalak mögött?
Nos, az egyik csapatunkba, amely egy irtó izgalmas nemzetközi légiközlekedési projekten dolgozik, Senior .NET Developert keresünk.

Ha szeretnéd, hogy a hobbid legyen a munkád, jelentkezz!

Read more

Senior Java fejlesztő

Java. What else?
Mindig is érdekelt mi történik egy hívás hátterében?
Amennyiben a válasz igen, akkor Téged keresünk senior Java fejlesztő pozícióba.

Read more

Senior Tesztelő

Telkós ügyfelünk egyik kiemelten fontos rendszere lehetővé teszi, hogy a mobil hálózatok meghibásodása vagy biztonsági incidens esetén a megfelelő jogosultságokkal rendelkező mérnökök hozzáférjenek a hálózathoz és a szükséges beavatkozásokat mielőbb megtehessék. Szeretnél ezen a projekten dolgozni egy 14 fős csapat részeként mint senior tesztelő? Kattints!

Read more

Junior .NET fejlesztő

Amikor a Sherlockot nézted, te már egy gondolattal előrébb jártál, mint ő? Akkor ez egy remek lehetőség számodra. Ha mindig is érdeklődtél az oknyomozás iránt, és szereted a probléma mélyére ásni magad, akkor most kiélheted magad. Nagyító és pipa nem kell, de a .net tudásodra szükséged lesz.

Read more

Junior Java Developer

With your solid Java background and motivated, proactive attitude you are the right candidate for the following project: The software is a solution for secure connection to external customer networks used for providing customer support, remote configuration of networks, automatic licensing, data collection etc. This is basically a model driven project, which means the development of the framework as well. It does not only mean generating entities, but also generating the framework of each services. Join us!

Read more

Automata Tesztelő

6 fős .Net fejlesztői csapatunk keresi új, tesztelő tagját. A Scrum módszertannal dolgozó team fő feladata egy olyan eszköz fejlesztése, mely támogatja az ügyfél által értékesített eszközök helyszíni telepítését és e munka hatékonyságának növelését.

Read more

.NET architect

Ha szeretnél egy komplex, több ezer ügyfél által használt banki fióki rendszerben kiélni a tervezési vágyaidat, amellett, hogy közben a szakmai csapatot is mentorálhatod, ne habozz jelentkezni hozzánk.

Read more

Senior Java Developer

The software is a solution for secure connection to external customer networks used for providing customer support, remote configuration of networks, automatic licensing, data collection etc. This is basically a model driven project, which means the development of the framework as well. It does not only mean generating entities, but also generating the framework of each service. Sounds exciting? Read more!

Read more

senior .NET developer

Telekommunikációs ügyfelünk hosszú távú projektjére és egyben saját csapatunkba keresünk C#.NET FEJLESZTŐket. A csapat egy új tool fejlesztésével foglalkozik, melynek célja, hogy segítse a field engineer-ek munkáját a tervezési fázistól a kivitelezésig. A fejlesztés Scrum módszertan mentén zajlik, a fejlesztői csapaton belül a taskok megosztása nincs dedikálva server és kliens oldalra.

Read more

Java Architekt

Ötletelő típus vagy? Az elvárások és feladatok alapján magadra ismersz? Akkor Téged keresünk internetbank/mobilbank alkalmazás projektünkhöz, valamint egyedi tool-ok fejlesztéséhez!

Read more

Integration /DevOps Engineer

This is the perfect position for you if you are a developer who has become interested in deployment and network operations in the course of your career, or a system admin, who develops the passion for scripting and coding, and want to move in that direction.

Read more

DevOps Engineer

This is the perfect position for you if you are a developer who has become interested in deployment and network operations in the course of your career, or a system admin, who develops the passion for scripting and coding, and want to move in that direction.

Read more

Java architect

Szívesen kipróbálnád a nyáron érkező Java 9-es verziót? Egy nemzetközi csapat részeként, agilis módszertant követve OSGi alapokon, mélyebben megismerheted a modularizált architektúrákat és még a környezet védelmében is szerepet vállalhatsz. Szükségünk van a javaslataidra, ötleteidre, jelentkezz hozzánk!

Read more

Test Lead

This is the perfect position for you if you are an agile person, looking for a long term, challenging job, a meaningful role with responsibility. And of course if you have an outstanding knowledge in software testing!

Read more

Üzleti Elemző

Ez a neked való pozíció, ha üzleti elemző vagy, szeretnél nemzetközi projekteken dolgozni, agilisan végzed a munkád és rendelkezel bankfióki front end domain tudással!

Read more

Consultant in Test Automation

This is the perfect position for you if you are interested in getting familiar with a unique area of IT, working on worldwide projects, travelling abroad all around the world, and if you are looking for a long term, challenging job: a meaningful role with responsibility.

Read more

Tesztelő banki projektre

Érdeklődsz a tesztautomatizálás irányába, vagy már némi tapasztalattal is rendelkezel, de eddig nem volt lehetőséged a munkahelyeden is használni? Jelentkezz hozzánk, alábbi banki projektünkön a manuális tesztelés mellett bevezetést nyerhetsz az automata tesztelés világába!

Read more

Java fejlesztő

Szeretnél jobb lenni Camelben, Springben, Dockerben? Kipróbálnád magad nagyvállalati környezetben úgy, hogy közben egy profi, közepes cég a hátvéded? Akkor Téged keresünk fekete öves csapatunkba!

Read more

IT project manager

Nemzetközi projektek és/vagy banki projektek vezetésében szerzett tapasztalattal rendelkező projektmenedzser kollégákat keresünk.

Read more

Account Manager

Bővülő Sales csapatunk pont téged keres, ha egy dinamikusan fejlődő, épülő cégben mersz nagyokat álmodni és álmaidat meg is tudod valósítani.

Read more

Java fejlesztő

Ötletelő típus vagy? Az elvárások és feladatok alapján magadra ismersz? Akkor Téged keresünk internetbank/mobilbank alkalmazás, valamint egyedi tool-ok fejlesztéséhez.

Read more

Senior szoftverfejlesztő (NodeJS, PHP)

Nemzetközi, profi csapatba keresünk olyan tapasztalt szakértőt, aki szeretne a legújabb technológiákkal dolgozni. A feladat mobile backend fejlesztés és PHP backend átírása NodeJS-re, szoros együttműködésben a fejlesztői team többi tagjával.

Read more

Lead Java Developer

We need you if you are looking for a long term, challenging job: a meaningful role with responsibility. Performance of your tasks will require client visits in America, Europe, Asia for approximately 6-8 weeks.

Read more

Senior .NET fejlesztő

Nemzetközi csapattal való együttműködésben, izgalmas projektre keresünk tapasztalt .NET fejlesztő kollégát egy olyan portál fejlesztésére és üzemeltetésére valamint back-office alkalmazás fejlesztésére, melyet ügyfelünk folyamatosan új országokban is bevezet.

Read more

Tesztautomatizáló mérnök

Ez a neked való pozíció, ha rendelkezel tesztautomatizálási tapasztalattal mind java, mind C# nyelven és egy olyan helyet keresel, ahol végre értékelik az ötleteid!

Read more

Java Fejlesztő

Ha érdeklődsz az új technológiák iránt, és tisztában vagy a clean code szabályaival, jelentkezz hozzánk java fejlesztőnek!

Read more

Fullstack Developer

This is the perfect position for you, if you are interested in working with talented and agile people, learning new technologies, creating new solutions and developing not just yourself – but the business you work in.

Read more

Senior Integration Engineer

We are looking for a Senior Network & System Integration Engineer candidate for our black belt team to our client’s project in telecommunication.
The tools cover a wide scope such as network planning, network performance monitoring and secure connection to external networks. You will be responsible for design and integration of the solutions’ platform.

Read more

Business Analyst / Technical Analyst

Szoftverszállítási projektjeinkben az üzleti környezet, üzleti folyamatok és logika felmérésére, elemzésére, dokumentálására, azonnali belépéssel, budapesti munkavégzéssel keresünk üzleti / technológiai elemző munkatársat.

Read more

IT Project Manager

Our client is one of the world’s largest direct sellers, present in more than 100 countries through over five million independent sales representatives. For its IT Excellence Center in Hungary, we are looking for an IT Project Manager working in the Budapest office. Our ideal candidate has a good understanding of IT and business strategies and is aware of the importance of cross-functional management in a global organization.

Read more

C# Fejlesztő

Partnercégünk budapesti telephelyén idén is tovább bővül a kutatás-fejlesztési tevékenység. Magas színvonalú technológiai hátteret, rugalmas munkaidőt, nemzetközi projekteket és változatos feladatokat biztosítanak. Az új C# fejlesztő kolléga fő feladata a mozdonyvezetői tanácsadó rendszer fejlesztése lesz.

Read more

Apply now!
We are always looking for professionals.

Contact