Adatvédelmi irányelvek

Adatvédelmi irányelvek

A BlackBelt Technology Kft. tiszteletben tartja ügyfelei, ezáltal a www.blackbelt.hu és www.blackbelt.technology weboldalak látogatóinak személyes adatok védelméhez fűződő jogait. Az alábbi adatvédelmi irányelvek összefoglalják, milyen személyazonosításra alkalmas és egyéb adatokat gyűjthetünk össze, ezeket hogyan használhatjuk fel, valamint egyéb fontos témakörökre is kitérnek a személyes adatai védelmével kapcsolatosan. Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi irányelveket, mielőtt bármilyen információt osztana meg a weblapon!

Azzal, hogy ezt az internetes oldalt használja, egyben elfogadja az arra vonatkozó Adatvédelmi irányelveket is! Amikor információt tesz közzé a weboldalon, beleegyezik, hogy azt ezen Adatvédelmi irányelveknek megfelelően gyűjtsük össze, használjuk fel vagy osszuk meg harmadik féllel.

A BlackBelt Technology Kft. adatvédelmi irányelvei tekintetében az alábbi törvényi rendelkezéseket tartja szem előtt:

– 1992. évi LXIII. törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról,

– 2011. évi CXII. tv. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról.

Aktív információgyűjtés

Sok más weboldalhoz hasonlóan, ez a honlap is aktívan gyűjti az információkat azáltal, hogy lehetőséget kínál elektronikus levelek útján történő direkt kommunikációra. A levelezések során megosztott információ személyes természetű (vagyis lehetővé teszi az információt közzé tevő személy azonosítását, például név, cím, e-mail cím, telefonszám stb. által). Az adatok tudatos, önkéntes megadásával, Ön kifejezett hozzájárulását adja a megadott személyes adatok kezeléséhez, felhasználásához. A BlackBelt Technology Kft. kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását, ezért ezeket a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden ésszerű biztonsági, technikai és szervezési intézkedést annak érdekében, hogy garantálja ezeknek az adatoknak biztonságát.

Önnek jogában áll hozzáférni, frissíteni személyes adatait, illetve kérheti azok törlését! Ilyen célból kérjük, hogy küldjön emailt nekünk!

Passzív információgyűjtés

A weboldalon való barangolás közben bizonyos információk passzív úton (azaz az információ tényleges megadása nélkül) kerülhetnek összegyűjtésre különböző technikai eszközök (pl: cookiek, Internet tagek, web beacon-ök) vagy rendszer logok (log file-ok, szerver log-ok, clickstream-ek) által. Az internetes böngészőprogramok bizonyos anonim információkat automatikusan továbbítanak a honlapra, például a korábban látogatott weblap URL-jét és Internet protokol (IP) címét, valamint a felhasznált böngészőprogram nevét és verziószámát. A web szerver ugyancsak szert tehet bizonyos anonim információkra cookie-k, Internet tag-ek vagy web beacon-ök által. Az internetes böngészőprogramok lehetőséget kínálnak arra, hogy figyelmeztető üzenetet kapjon az ilyen folyamatokról, vagy adott esetben kikapcsolja azokat. Ezek kikapcsolásával a honlap bizonyos funkciói nem lesznek elérhetők, nem fognak rendeltetésszerűen működni.

A passzívan összegyűjtött anonim információkat a weboldal arra használja föl, hogy jobb szolgáltatást nyújtson látogatóinak, az Ön preferenciáinak megfelelően alakítsa azt, meghatározza és elemezze a statisztikákat és trendeket, valamint javítsa és leegyszerűsítse a weblap használatát. Ezek az információk semmi esetre sem keveredhetnek a személy azonosítására alkalmas adatokkal, hacsak azt a honlap látogatója külön nem engedélyezi.

Biztonság

Minden ésszerű lépést megteszünk annak érdekében, hogy weblapunkon az Ön által közölt személyes jellegű adatokat megóvjuk az információveszteségektől, a jogtalan felhasználástól, megváltoztatástól és kitörléstől. Ugyanakkor mindig szem előtt kell tartania azt a tényt, hogy a világhálón végbemenő kommunikáció sosem lehet 100%-ig biztonságos vagy hibamentes, ezért kérjük, alaposan fontolja meg, milyen információkat oszt meg velünk az interneten keresztül.

A weboldal tartalmazhat más weboldalakra irányuló linkeket és referenciákat. Ezek a weboldalak ugyanakkor nem tartoznak az A BlackBelt Technology Kft. ellenőrzése alá, vagyis az Adatvédelmi előírások nem kerülnek alkalmazásra ezeken a webhelyeken. Mielőtt bármilyen információt tenne közzé, kérjük, mindig olvassa el figyelmesen az adott honlap Adatvédelmi irányelveit!

Egyéb vonatkozó előírások

A BlackBelt Technology Kft. fenntartja magának a jogot, hogy jelen tájékoztatót bármikor megváltoztassa. Az esetleges változásokról a tulajdonos a weboldal közönségét kellő időben értesíti. Kérjük, bizonyos időszakonként ellenőrizze ezen irányelveket, különösen akkor, ha valamilyen személyes információt készül megosztani a honlapon!

Az irányelvekkel és az adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos kérdések

Ha kérdése van a jelen irányelvekkel vagy a weboldalhoz tartozó adatvédelmi nyilatkozattal, illetve a személyes adatai felhasználásával kapcsolatosan, kérjük, írjon nekünk emailt!

Jelentkezz!
Folyamatosan keresünk csapatunkba profikat

Kapcsolat